Stilīgs ''Login'' panelis!!!
|
|
Postal | Datums: Svētdiena, 2010-01-17, 5:07 PM | Ziņojums # 1 |
Vietnes īpašnieks
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 250
Statuss:
| Ja vēlaties savā lapā tādu "Login" paneli, kā attēlā, jārīkojas sekojoši : 1) "Jānovelk" šis arhīvs ar nepieciešamajiem failiem, jāatkompresē un jāievieto savā failu menedžerī jaunā mapē "panel" Tātad!!! Ja vēlamies šo paneli ievietojam sakojošu kodu atiecīgajā lapas šablonā!!! Code <div align="center"><div align="center"><link type="text/css" rel="StyleSheet" href="tava lapa.ucoz.lv/panel/login.css"> <script type="text/javascript" src="http://tava lapa.ucoz.lv/panel/js/signUp.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://tava lapa.ucoz.lv/panel/js/jquery.js"></script>
<script type="text/javascript">jQuery.noConflict();</script>
<?if(!$USER_LOGGED_IN$)?><tr><td class="topBorder" style="padding:3px;" ><a href="#" title="Ienākt" onclick="return popUp();"><font size=3><b>Ienākt</font></b><br><a href="$REGISTER_LINK$">Reģistrācija<br><a href="javascript://" onclick="_dontOnTop=1;openLayerB('Prm',0,'/index/5','Atgādināt paroli',250,130,1);return false;">Aizmirsu paroli</a> <tr> <td height="0" align="left" valign="top"> <div id="signUpBlock"> <div id="darkBack"></div> <div id="hiddenBlock"> <div id="signUpForm"> <a class="closeWindow" href="#" title="" onclick="return closePopUp();"></a> <form method="POST" name="loginform" action="/index/sub/"> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <br> <b><div class="lgmtitle"> Login: <input type="text" name="user" class="lgn" > <div style="padding:4px"></div> <b>Parole:<input type="password" name="password" id="password" class="lgn" /> <div style="padding:4px"></div></fotn> <div align="center"><button id="but" type="submit" value="ienākt" class="butt" />Ienākt</button> <div style="padding:4px"></div> <input name="login" type="hidden" id="login" value="submit" /> <input type="hidden" name="a" value="2"><input type="hidden" name="redirect" value="0"> </td></tr></form> </tr> <tr> <script type="text/javascript">document.loginform.redirect.value=window.location.href;</script> </tr> </table> </td><?endif?>
Testēc un darbojas!!! Paneli darbībā var apskatīt šeit!!! Ielādējam failu menidžerī mapi panel ar visu saturu un pēctam atiecīgi nomainam adreses!!!
|
|
| |
lamzaks | Datums: Pirmdiena, 2010-01-18, 3:38 PM | Ziņojums # 2 |
Jauniņais
Grupa: Lietotājs.
Ziņojumu skaits: 2
Statuss:
| darbojas?
|
|
| |
Postal | Datums: Pirmdiena, 2010-01-18, 7:05 PM | Ziņojums # 3 |
Vietnes īpašnieks
Statuss:
| Jā!!! Ja tēmu esmu veidojis es tas vis darbosies jo pirms ievietošanas pārbaudu atšķirībā no citiem!!!
|
|
| |
TeCk | Datums: Pirmdiena, 2010-01-18, 9:27 PM | Ziņojums # 4 |
Gandrīz speciālists
Ziņojumu skaits: 363
Statuss:
| Quote (Postal) Jā!!! Ja tēmu esmu veidojis es tas vis darbosies jo pirms ievietošanas pārbaudu atšķirībā no citiem!!! es jau arī
|
|
| |
Postal | Datums: Pirmdiena, 2010-01-18, 10:26 PM | Ziņojums # 5 |
Vietnes īpašnieks
Statuss:
| Es jav teteicu ka tu es teicu visparigi neustrucies
|
|
| |
DjRenars | Datums: Otrdiena, 2010-01-19, 4:38 PM | Ziņojums # 6 |
Jauniņais
Ziņojumu skaits: 7
Statuss:
| Un kur tas kods jāliek iekšā??
|
|
| |
TeCk | Datums: Otrdiena, 2010-01-19, 6:51 PM | Ziņojums # 7 |
Gandrīz speciālists
Ziņojumu skaits: 363
Statuss:
| Quote (DjRenars) Un kur tas kods jāliek iekšā?? Labs jautājums,Postal's ienāks un apaskaidros,
|
|
| |
Postal | Datums: Trešdiena, 2010-01-20, 11:33 AM | Ziņojums # 8 |
Vietnes īpašnieks
Statuss:
| Tas kods jāliek tur kur tu gribi lai tev parādās šāda poga ...... [Ielogoties] neaizmirsti kodā adreses samainīt pret savām.......
|
|
| |
Postal | Datums: Trešdiena, 2010-01-20, 5:37 PM | Ziņojums # 9 |
Vietnes īpašnieks
Statuss:
| Par rezultātiem ziņo.....
|
|
| |
Naureens | Datums: Trešdiena, 2010-01-20, 8:21 PM | Ziņojums # 10 |
Jauniņais
Ziņojumu skaits: 3
Statuss:
| Kur var nomainiit fona bildi ?" Un kur registracija var nomainiit to E-Pasts uz Lietotaajvards un lai tur neprasitu E-Pastu bet gan lietotaajvardu ;D
|
|
| |
DjRenars | Datums: Trešdiena, 2010-01-20, 10:53 PM | Ziņojums # 11 |
Jauniņais
Statuss:
| Kapec kad es panemu Ienākt tad man neko neparāda to paneli neatver vaļā. Pievienots (2010-01-20, 10:53 Pm) --------------------------------------------- Un tas script laikam ir sa... Man vins nojauc visu sākuma lapu. Es pat nevarēju ielogoties
|
|
| |
Postal | Datums: Ceturtdiena, 2010-01-21, 1:15 PM | Ziņojums # 12 |
Vietnes īpašnieks
Statuss:
| Naureens, Control panel >> Users >> Module Settings >> NOŅEM ķeksi pie "uNet Users" >> IELIEC ķeksi pie "Local users" DjRenars, Tad tu kautko esi izdarijis nepareizi ispildi precīzi visus punktus un vis darbosies.........
|
|
| |
DjRenars | Datums: Ceturtdiena, 2010-01-21, 4:12 PM | Ziņojums # 13 |
Jauniņais
Statuss:
| Nu nez man neiznāk
|
|
| |