CaMeRy | Datums: Svētdiena, 2010-01-24, 12:40 PM | Ziņojums # 1 |
Iesācējs
Grupa: Lietotājs.
Ziņojumu skaits: 38
Statuss:
| Čau! - čo? Kā iet? - Un tev tas interesesē? Ko dari? - Lasu tavu stulbo vēstuli. Negribi iepazīties?- Da jau skrienu pie tevis... Kur tu dzīvo? - Precīzu adresi vai pietiks ar kontinentu? Kapēc tu esi tik Rupja?- Tapēec ka man mamma neļauj sarakstīties ar pretīgiem cilvēkiem. Tu māki runāt igauniski?- Tu māki neuzdot debīlus jautājumus? cik tev ir gadi?- Būs 20, bet pagaidām 17. tev godīgi ir 17 gadi? - nē es to vien daru kā jokoju, tu vēl nevārties no smiekliem pa grīdu? Tu izskaties vecāka- Tu izskatījies gudrāks ;] Tev mati ir melni vai brūni?- Sarkani, tu esi daltoniķis vai vienkārši stulbs? Es tevi manliekas kautkur esmu redzējis- Forši, tagat skrien un stāsti to visiem. Tu esi iedomīga?- Tu vēl to nēesi pamanījis? Kādā krāsā tev ir acis? - Tev melnbalts monitors? Visas blondīnes ir tik nerunīgas vai tikai tu? - visi Jāņi/ armandi/ Juri ir tik stulbi vai tikai tu? Tev ir draugs?- Man ir daudz draugi... Tev ir džeks?- A tev ir smadzenes? Tev smukas bildes albumā. - Jā, es zinu, varbūt ieliec savējā arī kādu? tad tev arī būs smukas. Tev kāds ir teicis ka esi skaista? -A tev to kāds ir teicis? Nē? nu vismaz tev neviens nemelo. Tu esi Caca? -Jā, un ja tev nav BMW X6 tad Ej ieskrienies. Tu esi emo?- Jā, un netraucē man es raudu. Kapēc tev ir tik dīvains vārds? - Kapēc tevi mamma bērnībā piecreiz pēc kārtas netīšām izmeta no rokām? Kāpēc tu neatbildi? - Es izskatos pēc 1188 aģentes? Iekomentēsi manu albūmiņu?- Ok, tikai apsoli ka nedzēsīsi komentārus ārā.
|
|
| |